Hypotheek Recensie: Geen geldschieters

Vandaag bekijken we “Hypotheek Recensie: Geen geldschieters ,” een nieuw hypothecair bedrijf dat zegt zich te specialiseren in verbazingwekkend lage rentetarieven, service van wereldklasse en toonaangevende technologie.

Hypotheek Recensie: Geen geldschieters

Dat zijn in principe de drie grote dingen die de meeste leners zoeken in een hypotheekverstrekker, en als ze die beloften kunnen waarmaken, kunnen ze een goede optie zijn voor zowel een nieuwe huizenkoper als een bestaande huiseigenaar die op zoek is naar een herfinanciering.

Ze ondersteunen ook hun prijzen met een Low-Rate Garantie en zeggen dat ze leningen supersnel kunnen afsluiten, vaak al in een paar weken tijd. Het klinkt allemaal erg goed, dus laten we even de tijd nemen om meer over hen te weten te komen.

Filo Hypotheek snelle feiten

Direct-to-consumer hypotheekverstrekker die huisaankoop- en herfinancieringsleningen aanbiedt
Opgericht in 2019, met hoofdkantoor in Fort Washington, PA
Momenteel een vergunning om zaken te doen in 21 staten
Zeggen dat ze nooit geldschieterskosten in rekening brengen
Streven ernaar om de meeste leningen in slechts 3 weken af te sluiten
Filo Mortgage is een direct-to-consumer hypotheekverstrekker die huisaankoopleningen en herfinancieringsleningen aanbiedt.

Het bedrijf is pas in 2019 van start gegaan, dus ze zijn relatief jong maar willen snel groeien, met ongeveer 70+ leningverstrekkers die al in dienst zijn.

Ze werken in wezen met een callcenter en een operationeel centrum, wat betekent dat leners op afstand zullen werken om hun lening gesloten te krijgen, in tegenstelling tot het bezoeken van een fysieke filialen.

Op dit moment hebben ze een licentie in 21 staten, waaronder Arizona, Californië, Connecticut, Colorado, Florida, Illinois, Georgia, Louisiana, Maryland, Michigan, Minnesota, Missouri, North Carolina, New Jersey, Oregon, Pennsylvania, Tennessee, Texas, Utah, Virginia, en Washington.

Het bedrijf is groot op transparantie, en te dien einde zegt hun leningen nooit punten of geldschieter kosten hebben, ooit!

Hun personeel is ook beschikbaar 7 dagen per week, 365 dagen per jaar om ervoor te zorgen dat ze bieden een eersteklas ervaring en snelle lening sluitingen, vaak in slechts drie weken.

Wat de betekenis van hun naam betreft, denk ik dat het een combinatie is van de woorden finance en low, niet van het heerlijke deeg dat gebruikt wordt om gebakjes te maken.

Hoe aanvragen bij Filo Hypotheek

Vul een offerte aanvraagformulier in op hun website of bel ze direct
Als het u bevalt wat u hoort, kunt u via de telefoon of online in slechts enkele minuten een aanvraag indienen via een digitale applicatie
Leners zijn in staat om eSign disclosures en uploaden nodige papierwerk om een voorwaardelijke goedkeuring te genereren
Zij bieden één intuïtieve plaats om al uw hypotheekinformatie te beheren en te uploaden
Om te beginnen, kunt u hen rechtstreeks bellen of een korte offerteaanvraag op hun website invullen.

Zij bieden ook de mogelijkheid om een gesprek te plannen op een tijdstip dat voor u geschikt is.

Op dat moment zal een vertegenwoordiger, vermoedelijk een leningsofficier, u helpen beslissen over een leningsprogramma, rentetarieven bespreken, en bepalen of u in aanmerking komt. Maximaal hypotheek berekenen

Als u tevreden bent met wat u hoort, kunt u overgaan tot het invullen van hun digitale leningaanvraag, die blijkbaar gemiddeld slechts zeven minuten in beslag neemt.

De meeste taken kunnen elektronisch worden uitgevoerd, of het nu gaat om het koppelen van uw bankrekening of werk informatie, e-handtekening verklaringen, of het uploaden van papierwerk.

Het duurt dan slechts een dag om een lening toezegging van Filo Mortgage te krijgen, en misschien nog beter, het gemiddelde aantal dagen om een lening af te sluiten is slechts 22.

En u zult in staat zijn om het hele lening proces te volgen via hun online lener portal om ervoor te zorgen dat u nooit iets mist.

Filo zegt gebruik te maken van gebruiksvriendelijke technologie om de kosten laag te houden en het hele proces gemakkelijk te maken.

Lening Programma’s aangeboden door Filo Hypotheek

Huis aankoop leningen
Herfinanciering leningen: tarief en looptijd en cash out
Conforme leningen
FHA leningen
VA leningen
Hypotheken met vaste rente: leningtermijnen van 10 tot 30 jaar beschikbaar
Aanpasbare rente hypotheken: 5, 7, en 10/1 ARMs beschikbaar
Filo Mortgage biedt financiering voor de aankoop van een huis aan kopers en hypotheekherfinanciering aan bestaande huiseigenaren, met inbegrip van cash out herfinancieringen.

U kunt een conventionele lening krijgen gesteund door Fannie Mae of Freddie Mac, of een door de overheid gesteunde lening zoals een FHA lening of VA lening.

Ze lijken geen USDA leningen aan te bieden, en het is onduidelijk of jumbo leningen beschikbaar zijn.

Maar ze lenen op alle residentiële eigenschappen van 1-4 eenheden, met inbegrip van eengezinswoningen, townhomes / appartementen, vastgoedbeleggingen, en PUDs.

U kunt ofwel een vaste-rente hypotheek van een 10-jarige vast tot een 30-jarige vast, of een verstelbare-rente hypotheek, met inbegrip van een 5/1, 7/1, of 10/1 ARM.

Op dit moment bieden zij geen tweede hypotheken, zoals HELOCs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *